Berkesiné T. Krisztina

08 december 2021

Nincs hozzászólás

Főoldal Edzés

Mozogj újra program

Mozogj újra program

Ismerjétek meg ’Mozogj újra!’ programom részleteit!

Néhány nagyon figyelmes ügyfelem már kiszúrta az újdonságot az árlistámon, amikor közzétettem a januártól frissített adatokat. Ugyanis szerepel rajta egy vadi új konstrukció a ’Mozogj újra’ program. (Illetve találkozhattatok már a rövid beharangozómmal is)

Először is szeretném elmesélni, hogy mi vezérelt a program kidolgozásában. Folyamatosan azt látom a környezetemben, az ismerősök, a barátok, ügyfeleim körében is, sőt érzékelem magamon is, hogy a sportoláshoz való visszatérés egyfajta eltökéltséget igényel. És sajnos sokszor fordul elő az, hogy az elhatározást hirtelen vezérelt tett követi, vagyis beleugrunk egy olyan típusú edzésbe amelyre a szervezetünk a hosszú inaktivitás után még nem készült fel. Ennek következtében jobb esetben csak az izomláztól és esetleg sikertelenségtől szenvedünk, rosszabb esetben pedig meg is sérülhetünk.

Kiemelkedően fontos szerepet tölt be a sérülések prevenciójában az, hogy a mozgást fokozatosan vezessük vissza életünkbe, tisztában legyünk a saját testünk jelenlegi korlátaival, az esetleges mozgásszervi eltéréseinkkel, valamint a megfelelő bemelegítési, levezető és kiegészítő erősítő rutinokkal. Ezenfelül pedig van még egy szempont, ami a motiváltságunk fenntartásához elengedhetetlen. Úgy gondolom, hogy a sportolásnak élvezetes kikapcsolódásnak kell lennie. Ezt pedig úgy tudjuk elérni, ha nem okozunk magunknak fájdalmat, és kínzó kifulladást már az első alkalmakkor.

Lássuk miből áll a program:

  1. Minden ’Mozogj újra’ program egy ÁLLAPOTFELMÉRÉSSEL* kezdődik, hogy megismerjük az esetleges problémás területeket, feltárjuk a beszűkültségeket és feszes testtájakat. Az állapotfelmérésen átbeszéljük a célokat, hogy milyen sportokat. szeretnél a későbbiekben űzni, mit kell ezért tenni. Természetesen végig magyarázok, hogy te is mindent pontosan érts a saját testeddel kapcsolatban. Figyelembe vesszük az aktuálisan rád ható terheléseket, a korábbi sérüléseket, esetleges műtétek nyomait.
    Az állapotfelmérés menetéről az alábbi linken olvashatsz: *http://www.sportrehabszeged.hu/szolgaltatasok/allapotfelmeres/
  2. Ezután a heti rutinodhoz és a célokhoz alkalmazkodva találkozunk heti 1,2 vagy akár 3 alkalommal. Összesen 10 személyes edzést tartalmaz a program, ami természetesen igény szerint meghosszabbítható. Minden óra igazodik az állapotfelmérés eredményéhez, céljaidhoz és az aktuális napi állapotodhoz is.
  3. A 10 alkalom során foglalkozunk a talált eltérésekkel, korábbi sérülésekkel és esetlegesen panaszos területekkel is. Amennyiben szükség van rá, akkor ezeket megtámogatjuk mobilizációs technikákkal is, úgymint flossing, SMR technikák, köpölyözés, hegkezelés. Adott esetben bármely kiegészítésnek felhasznált manuális technika az ár részét képezi. Az edzéseket vegyítjük majd gerinctréning elemekkel és fascia (kötőszöveti) tréning technikákkal is.
  4. Konzultációs lehetőséget az általad rendszeresen végezni kívánt sport mellé hasznos tudnivalókról.
  5.  Konzultációs lehetőséget a munkahelyed okozta egyoldalú terhelés megelőzéséről.
  6. Videós segítséget, amit később is bármikor visszanézhetsz a következő témákban:
    1. Bemelegítési protokoll általánosan
    2. Edzés végi lelazítás és nyújtás
    3. SMR henger használat

+1 BÓNUSZ: 15% kedvezményt bármely következőnek vásárolt bérlet árából. Például ha a fejlődésedhez további rehabilitáció szükséges, vagy a sportmozgást kiegészítenéd gerinctréninggel is.

És hogy mindez mennyibe kerül?

Ha mindent figyelembe veszünk, ami a program részét képezi, akkor a programnak 75.000 Ft-ba kellene kerülnie, és még nem is beszéltünk a későbbiekben érvényes 15%-os bónuszról. Azonban azt szeretném, ha minél szélesebb körben elterjedne a prevenció fontossága, ezért jelentős kedvezménnyel 55.000 Ft-ért tudjátok megvásárolni a komplett programot.

Amennyiben szeretnél élni a lehetőséggel keress elérhetőségeim bármelyikén.