Berkesiné Törőcsik Krisztina

 

Berkesiné Törőcsik Krisztina vagyok, sportedző (műkorcsolya edző) és sportrehabilitációs tréner.

 

2015-ben a Budapesti Műszaki Egyetem közlekedésmérnöki karán végeztem, de hamar rájöttem, hogy az irodai munka nem nekem való, így a gyerekkori álmom felé fordultam. Nagyjából 15 éven keresztül szinkronkorcsolyáztam, egészen 12 éves koromtól kezdve, először zalaegerszegi majd budapesti csapatnál. Több nemzetközi versenyen is részt vettem, sőt országos bajnok is voltam. Ezek a korcsolyás és csapatsport adta élmények nagyon fontos és meghatározó részét adták a gyerekkoromnak. Így a Budapesti Sportszövetségek Uniója képzésén szakképesített sportedzői végzettséget szereztem 2019 nyarán. Azóta folyamatosan oktatok és edzést tartok a szegedi jégpályán különböző jégsportok utánpótlás csapatainál (jégkorong, gyorskorcsolya, műkorcsolya).

 

Minél többet olvastam edzői és sport témában annál biztosabb lettem benne, hogy a tudásomat fasciális szemléletű képzéssel is ki kell egészítenem. Így jutottam el a Balance Akadémia Sportrehabilitációs tréner képzésére, ahol az első 100 hazai tréner között szerezhettem államilag elismert tanúsítványt. Legfőbb célom, hogy folyamatosan képezzem magam, így mindig naprakész tudással segítsek a hozzám fordulóknak. Igyekszem holisztikus, minden tényezőt figyelembe vevő szemlélettel dolgozni, hiszen sosincs két egyforma eset. A nagy álmom az, hogy a versenysportólók körében nagyobb figyelem irányuljon a prevencióra, és ebben aktívan segíthessem őket.

 

A magánéletben kétgyermekes édesanyaként és feleségként próbálok helytállni, kevéske szabadidőmben (amikor nem rehabilitációval kapcsolatos tanulmányokat olvasok) szívesen varrok és kézműveskedek.

 

Végzettségeim:

  • 2019  BSU – Sportedző (műkorcsolyaedző)
  • 2019  Balance Medical Fitness Akadémia – Kinesiology-taping/Sporttaping szakmai továbbképzés
  • 2020  Balance Medical Fitness Akadémia – Sportrehabilitációs tréner
  • 2020  Balance Medical Fitness Akadémia – Köpölyözés mint modern mobilizációs technika

Keressen bizalommal telefonon vagy e-mailben